Lainaa ilman vakuuksia 500 - 60 000€

Usein kuulee sanottavan, että parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia. Ajatus on eittämättä kaunis, mutta ei lohduta silloin, kun auto tai pesukone hajoaa, lasten syntymäpäivälahjatoiveet ovat hinnakkaammasta päästä tai arjen piristykseksi kaipailisi vaikkapa pientä lomamatkaa. Kaikkeen tarvitaan rahaa ja sitä harvemmin on hyppysissä niin paljon kuin toivoisi tai tarvitsisi - ainakaan suurimmalla osalla meistä.

Arjen yllättäviä menoja ja pieniä luksushetkiä varten on hyvä olla olemassa jonkinlaisia säästöjä, mutta aina niiden kerryttäminen ei ole mahdollista. Lisäksi rahanreikiä voi vastuullisellekin kuluttajalle kertyä lyhyen ajan sisällä useampia niin, että vaivalla säästetyt varat hupenevat alta aikayksikön. Tällaisissa tilanteissa lainaraha voi tulla todella tarpeeseen ja olla paras ja näppärin ratkaisu.

Tiesitkö, että voit saada lainaa nopeasti ja ilman vakuuksia?

Lainasta tulevat usein ensimmäisenä mieleen pankit, jotka tietysti myöntävätkin niin kookkaita lainoja kuin erilaisia kulutusluottojakin. Lainan saaminen pankista ei kuitenkaan ole mikään läpihuutojuttu, sillä lainalle vaaditaan usein takaaja tai vakuuksia eikä hakeminenkaan onnistu aivan käden käänteessä. Suuret pankit ja niihin liittyvät hitaamman puoleiset hakuprosessit eivät kuitenkaan ole ainoita vaihtoehtoja lainaa etsivälle. Lainaa voi hakea myös netin kautta, jolloin tarjouksen saa parhaimmillaan minuuteissa. Mikä parasta, vakuuksia ei useinkaan vaadita, vaan monille lainanmyöntäjille riittää, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa.

Lainaa Haenyt.fi -palvelun kautta

Vakuudetonta lainaa myöntäviä tahoja on todella paljon ja lainojen määrissä, ehdoissa ja kokonaiskustannuksissa on suuria eroja. Järkevä kuluttaja vertailee eri mahdollisuuksia huolellisesti ennen lainapäätöksen tekemistä, mutta tavanomaisin konstein tämä kysyy rutkasti aikaa ja vaivaa sekä jopa kymmenien eri sivustojen läpikäyntiä. Monimutkainen ja aikaa vievä prosessi ei tunnu kovinkaan houkuttelevalta etenkään silloin, kun lainaa pitäisi saada heti. Onneksi tällaiseen urakkaan ei tarvitse lähteä omin päin.

Haenyt.fi -palvelun avulla lainaa voi hakea todella vaivatta ja nopeasti niin pieneen kuin hieman suurempaankin tarpeeseen. Kyseessä on lainojen kilpailutusta tarjoava palvelu, jonka avulla jokainen löytää helposti juuri omaan tilanteeseensa parhaiten sopivan lainatarjouksen. Haenyt.fi välittää lainahakemuksen yhteistyökumppaneilleen, jotka lähettävät tämän jälkeen tarjouksensa lainanhakijalle.

Palvelussa on mukana lukuisia eri luotonmyöntäjiä, joten jyvät seuloutuvat akanoista vaivatta tilanteessa kuin tilanteessa. Mikä parasta, lainahakemuksen lähettäminen on täysin ilmaista eikä velvoita hakijaa lainapäätöksen tekemiseen. Hakulomakkeen täyttäminen Haenyt.fi -palvelussa onnistuu nopeasti ja tarjoukset saatavilla olevista lainoista kolahtavat omaan sähköpostiin useimmiten tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Tämän jälkeen voit valita niistä itsellesi sopivimman tai olla valitsematta yhtäkään. Lainatarjousten hakeminen ei sido hakijaa ottamaan lainaa.

Tavanomaisten henkilökohtaisten lainojen lisäksi Haenyt.fi tarjoaa pikalainoja sekä lainoja yritysten tarpeisiin.

Tarvitsetko lainaa heti? Haenyt.fi vertailee puolestasi myös pikalainat

Silloin tällöin rahantarve iskee täysin yllättäen ja lainaa olisi mukava saada mahdollisimman nopealla aikataululla. Ehkäpä palkkapäivään on vielä hieman aikaa, mutta luvassa olisikin hieman hintavampaa viikonloppuaktiviteettia. Kenties rakas lemmikki on yllättäen sairastanut ja tarvitsee hintavan lääkärikäynnin mahdollisine operaatioineen tai inspiraatio pitkään kyteneen unelmamatkan toteuttamiseen on vihdoin iskenyt toden teolla ja juuri sopivat äkkilähdöt ovat vain klikkauksen päässä. Etenkään tällaisissa tilanteissa eri lainavaihtoehtojen metsästykseen ja kattavaan vertailuun ei ole aikaa, joten Haenyt.fi on kultaakin kalliimpi kumppani, kun sinun tarvitsee löytää sopiva pikalaina.

Pikalainojen kilpailuttaminen on todella helppoa ja nopeaa Haenyt.fin kautta. Täytät vain yhden ainokaisen hakemuksen, jonka Haenyt.fi välittää yli 20 yhteistyökumppanilleen. Ensimmäiset lainatarjoukset ilmestyvät sähköpostiisi jo minuuteissa hakemuksen lähettämisestä ja pääset heti tutustumaan juuri sinulla tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Sitten vain valitsemaan tarjouksista kaikkein paras tai jos et syystä tai toisesta ole niihin tyytyväinen - olla valitsematta niistä yhtäkään.

Pikalainan minimisumma on 500 euroa ja suurin mahdollinen lainasumma puolestaan 60 000 euroa. Lainat ovat vakuudettomia ja hakemuksen tekeminen on aina ilmaista. Laina-ajat vaihtelevat 1 - 15 vuoden välillä. Vaikka yksi vuosi onkin lyhin mahdollinen aika, voi lainan aina maksaa halutessaan takaisin myös etuajassa ja säästää näin lainan kokonaiskuluissa. Toisin kuin esimerkiksi pankeista haettavat asuntolainat, Haenyt.fin kautta kilpailutetut lainat eivät vaadi minkäänlaisia takauksia tai vakuuksia.

Säästä rahaa yhdistämällä lainoja

Yhdistelylainaa hakemalla voi yhdistää esimerkiksi osamaksut, kulutusluotot ja pikavipit yhdeksi, edullisemmaksi lainaksi. Haenyt.fin kautta haetulla lainalla pääset maksamaan vanhat lainat pois, jonka jälkeen lyhennät vain yhtä lainaa ja säästät parhaimmillaan suuriakin rahasummia kuukausittain. Yhdistelylainan avulla monia erillisiä lainoja maksava voi pienentää lainanhoitokulujaan huomattavasti. Usean eri lainan tilinhoitokulujen, korkojen ja mahdollisten laskutuslisien maksaminen tulee kalliiksi. Useilla lainoilla on lisäksi usein eri eräpäivät, jolloin kunkin lainan erillinen oikea-aikainen takaisinmaksu voit tuottaa vaikeuksia. Yhdeksi lainaksi yhdistettynä sivukulut jäävät pienemmiksi ja maksut hoituvat aina kätevästi samana eräpäivänä.

Lainojen yhdistäminen onnistuu Haenyt.fin kautta aina 60 000 euroon saakka. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita ja päätöksen lainan saamisesta voi saada parhaimmillaan jo samana päivänä. Lisäksi lainan hakeminen on aina täysin ilmaista.

Miten hakea lainaa?

Lainan hakeminen Haenyt.fin kautta on tehty helpoksi. Hakuprosessiin kuuluu vain kolme simppeliä vaihetta:

  1. Täytä hakulomake Haenyt.fi-sivustolla
  2. Odota hetki - lainatarjoukset toimitetaan sähköpostiisi parhaimmillaan jo muutamissa minuuteissa
  3. Valitse haluamasi tarjous

Jätä jahkailu sikseen ja hae lainaa heti

Elämässä ei tarvitse turhaan kärvistellä vailla pientä arjen luksusta eikä yllättävien kulujen kohdalle osuessa välttämättä ole syytä huoleen. Lainaa saa tarvittaessa vaivatta ja pikaisella aikataululla eikä vakuuksia tai takaajia tarvita. Helpoiten juuri omiin tarpeisiin sopiva ja edullisin laina löytyy Haenyt.fi -palvelun kautta. Täytä hakemus vaikkapa saman tien ja selvitä, millaisen lainan saisit tarvittaessa. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on vieläpä täysin ilmaista!

Myös yritys voi hakea lainaa ilman vakuuksia

Jokainen yrittäjä tietää, että erilaisia rahanreikiä ja budjettia venyttäviä yllättäviä tilanteita tuntuu bisnesmaailmassa piilevän joka nurkan takana. Yrittäjä tarvitsee miltei aina jonkinlaisen lainan jo toiminnan aloittaakseen ja lainaa voi hyvin tarvita pitkäänkin kuvioissa mukana ollut ja paikkansa vakiinnuttanut yritys. 

Pankkien lisäksi erilaisia yrityslainoja ja -luottoja myöntävät myös netin rahoituspalvelut, joissa lainaa saa nopeasti ja ilman vakuuksia. Haenyt.fi -palvelun avulla yrityslainan hakeminen sujuu mutkattomasti yhdellä hakemuksella. Yrityksen koolla tai iällä ei ole lainaa hakiessa merkitystä, sillä laina voidaan myöntää niin aloitteleville toiminimiyrittäjille kuin jo pidempään toimineille suurille firmoillekin. Yrityslainaa voi hakea Haenyt.fin kautta 1000 eurosta aina 300 000 euroon saakka, joten palvelusta on apua todella moneen eri tarpeeseen ja tilanteeseen.

Yrityslainan hakeminen on täysin maksutonta ja lainapäätöksen voi saada jo saman päivän aikana. Kuten muissakin Haenyt.fin kautta haetuissa lainoissa, korko määrittyy yksilöllisesti jokaisen hakijan tilanteen mukaan. Useimmissa tapauksissa yrityslainan korko vaihtelee 10 - 30% välillä. Lainatarjoukseen vaikuttavat muun muassa yrityksen rahoituslaskelmien realistisuus sekä edellisten vuosien tilinpäätökset.

Yrityslainaa voi käyttää moneen tarkoitukseen, kuten rakennusalan projekteihin tai vaikkapa laiteinvestointeihin. Vakuudeton yrityslaina sopii tarvittaessa myös tavanomaisen, pankin myöntämän vakuudellisen yrityslainan takaussummaksi.

Lainasumma
Laina-aika
vuotta
Lainan kuukausierä:  € / kk  
Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 38 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.