Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on toimenpide, jolla usea pieni laina yhdistetään yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen voi alentaa lainakustannuksia.

Maksatko kuukausittain useita eri lainanlyhennyksiä luottokorttikuluista pikavippeihin? Tiesitkö, että lainanlyhennysten lisäksi maksat myös useita tilinhoitopalkkioita ja muita mahdollisia sivukuluja?

Usean lainan hoitaminen on vaivalloista ja ennen kaikkea kallista. Tästä syystä lainojen yhdistäminen yhdeksi on kannattavaa. Palvelumme kautta voit helposti yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi. Yhdistelylaina on helppo hakea. Valitset vain hakemusta tehdessäsi, että haluat käyttää uuden summan lainojen yhdistämiseen.

Yhdistä lainat nyt

Täyttämällä oheisen hakulomakkeen, voit kauttamme yhdistellä lainoja aina 60 000 euroon asti. Myöskään lainojen yhdistämiseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia ja lainapäätöksen voit saada jo samana päivänä. Valitset vain tarvitsemasi lainasumman ja sinulle sopivan kuukausierän, jolla taloutesi ei ole liian tiukalla.

Lainasumma
Laina-aika
vuotta
Lainan kuukausierä:  € / kk  

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Pikavippien, kulutusluottojen ja muiden korkeakorkoisten luottojen kulut koostuvat usein monesta eri osasta. Yleensä maksat

Jos sinulla on esimerkiksi 10 pientä, muutamien satasten tai tuhansien eurojen lainaa, saatat pelkästään näiden osalta maksaa pelkkiä tilinhoitomaksuja 50 - 100 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksat jokaisesta lainasta korkokulut erikseen.

Kaiken tämän kruunaa se, että kaikilla pienemillä lainoilla saattaa olla eri eräpäivät. Tällöin sinun tulee pähkäillä joka kuukausi, milloin mitäkin lainaa pitää lyhentää.

Lainojen yhdistämisellä sinun on mahdollista päästä tilanteeseen, jossa lyhennät vain yhtä yhdistelylainaa ja maksat tilinhoitopalkkiot vain tästä yhdestä lainasta. Tilinhoitomaksut tippuvat alle kymmeneen euroon kuukaudessa, jolloin vuositasolla pelkästään tilinhoitomaksuissa säästät miltei 1 000 euroa. Lisäksi oman talouden seuraaminen on paljon helpompaa, kun näkee yhdeltä laskulta, paljon yhdistelylainaa on jäljellä.

Tiivistettynä lainojen yhdistäminen

 

 

Asiakkaidemme arvosana palvelustamme

Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja pyydämme heitä arvioimaan palvelumme käytettävyyttä.

Kuluttajalainoissa asiakastyytyväisyytemme on erittäin hyvä ja haluamme jatkossakin ylläpitää tasoa kehittämällä aktiivisesti palveluamme.

4,0
Perustuu 8266 arvosteluun.

 

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä

Lainojen yhdistäminen saattaa pienentää kokonaiskuluja, joita maksat kuukaudessa. Usein lainoilla on esimerkiksi kuukausittainen tilinhoitopalkkio ja jos sinulla on esimerkiksi 4 erillistä lainaa, maksat näistä kaikista erillisen tilinhoitopalkkion. Yhdistämällä lainat, maksat enää yhtä tilinhoitopalkkiota.

Lisäksi isomman yhdistelylainan nimelliskorko on usein alhaisempi, kuin usean pienen luoton.

Kaiken lisäksi talouden hoitaminen selkiytyy huomattavasti. Enää ei ole tarvetta huolehtia usean lainan hoitamisesta, vaan voit keskittyä yhteen kokonaisuuteen. Tämä tuo säästöjen lisäksi henkistä helpotusta arkeesi.

Lainojen yhdistäminen on yksinkertaista. Ensimmäinen tehtäväsi on listata kaikki avoimet lainat, joita sinulla on. Sisällytä mukaan kaikki korkeakorkoiset, mahdollisesti vakuudettomat luotot sekä kalliit luottokorttien avoimet luotot.

Kun olet laskenut yhteen jäljellä olevan kokonaislainan, siirry lainanhakuumme ja valitse lainasummaksi jäljellä oleva kokonaislainasi. Maksuaikaa säätämällä saat uudelle yhdistelylainallesi talouteesi sopivan kuukausierän; mitä pidemmän laina-ajan otat, sitä pienempi on kuukausierä. Muista kuitenkin, että pidemmällä maksuajalla lainan kokonaiskulut ovat suuremmat.

Valitse hakemuslomakkeelta, että haluat yhdistää vanhoja lainoja. Osa yhteistyökumppaneistamme maksaa vanhat luottosi automaattisesti pois, jolloin säästyt tältä vaivalta.

Jos joitakin vanhoja luottojasi ei pysty maksamaan automaattisesti pois, tilitetään näitä vastaava summa sinun tilillesi. Tämän jälkeen voit itse maksaa kalliit luotot pois ja hoidettavaksesi jää ainoastaan yksi laina.

Yhdistelylainan käyttöä ei ole sidottu mihinkään tiettyihin lainoihin. Voit siis yhdistää kaikki lainat, joissa uskot olevan säästämisen varaa. Yleisiä kohteita, joihin lainojen yhdistämistä käytetään ovat kodinkoneisiin, elektroniikkaan, remonttiin, autoon, veneeseen tai laskujen maksamiseen otetut vakuudettomat kulutusluotot.

Lisäksi yhdistää voi esimerkiksi vanhoja luottokorttivelkoja, pikavippejä sekä paljon muuta.

Lainojen yhdistäminen on mahdollista kaikille 20 vuotta täyttäneille, joilla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Jos henkilölle on kertynyt useita erilaisia lainoja, kuten esimerkiksi osamaksusopimuksia, kulutusluottoja, vanhoja luottokorttivelkoja tai korkeakorkoisia pikavippejä, kannattaa lainojen yhdistelyä ehdottomasti hyödyntää.

Tämä on mahdollista ja järkevää, varsinkin jos teillä on useita yhteisiä lainoja entuudestaan. Voit hakemuslomakkeemme kautta valita lainalle myös yhteishakijan. Yhteishakijan kanssa lainalle on mahdollista saada entistä edullisempi korko.

Jos puolisoilla on omia erillisiä lainoja, suosittelemme yhdistämään nämä ilman yhteishakijaa. Tällöin kumpikaan puolisoista ei joudu vastuuseen toistensa veloista.

Jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja tai sinulle on jostain syystä tullut maksuhäiriömerkintöjä, niin valitettavasti lainojen yhdistäminen ei onnistu. Sinun tulee myös olla yli 20-vuotias, jotta palvelumme olisi käytettävissäsi.

Lainojen yhdistäminen saattaa alentaa todellista vuosikorkoa, jota tällä hetkellä erillisistä lainoista maksat. Korkoon vaikuttaa lainanhakijan tiedot sekä taloudellinen nykytila. Luotonmyöntäjät arvioivat antamiesi tietojen perusteella, voiko sinulle myöntää lainaa ja millä korolla.

Lainatarjoukset saat tietoosi tekemällä ilmaisen hakemuksen palvelussamme.

Pääsääntöisesti kyllä. Asiakkaamme ovat pystyneet pienentämään lainanhoitokulujaan useita kymmeniä euroja kuussa. Vuositasolla näistä syntyy suuri säästö. Parhaissa tapauksissa puhutaan yli 1000 euron säästöistä vuositasolla.

Lisäksi olemme saaneet palautetta, että arjen pyörittäminen on helpottunut huomattavasti, kun ei ole tarvetta huolehtia ja stressata useista erilaisista lainoista.

Koska saat palvelustamme lainojen yhdistämiseen tarjouksen ilmaiseksi, kannattaa yhdistelyn toimivuutta ehdottomasti kokeilla. Et ainakaan menetä mitään.

Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 38 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.