Lainojen yhdistäminen

Maksatko kuukausittain useita eri lainanlyhennyksiä luottokorttikuluista pikavippeihin? Tiesitkö, että lainanlyhennysten lisäksi maksat myös useita tilinhoitopalkkioita ja muita mahdollisia sivukuluja?

Usean lainan hoitaminen on vaivalloista ja ennen kaikkea kallista. Tästä syystä lainojen yhdistäminen yhdeksi on kannattavaa. Palvelumme kautta voit helposti yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi. Valitset vain hakemusta tehdessäsi, että haluat käyttää uuden summan lainojen yhdistämiseen.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Pikavippien, kulutusluottojen ja muiden korkeakorkoisten luottojen kulut koostuvat usein monesta eri osasta. Yleensä maksat

  • Korkokuluja lainasta
  • Tilinhoitopalkkioita joka kuukausittain
  • Mahdollisia laskutuslisiä.

Jos sinulla on esimerkiksi 10 pientä, muutamien satasten tai tuhansien eurojen lainaa, saatat pelkästään näiden osalta maksaa pelkkiä tilinhoitomaksuja 50 - 100 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksat jokaisesta lainasta korkokulut erikseen.

Kaiken tämän kruunaa se, että kaikilla pienemillä lainoilla saattaa olla eri eräpäivät. Tällöin sinun tulee pähkäillä joka kuukausi, milloin mitäkin lainaa pitää lyhentää.

Lainojen yhdistämisellä sinun on mahdollistä päästä tilanteeseen, jossa lyhennät vain yhtä lainaa ja maksat tilinhoitopalkkiot vain tästä yhdestä lainasta. Tilinhoitomaksut tippuvat alle kymmeneen euroon kuukaudessa, jolloin vuositasolla pelkästään tilinhoitomaksuissa säästät miltei 1 000 euroa. Lisäksi oman talouden seuraaminen on paljon helpompaa, kun näkee yhdeltä laskulta, paljon velkaa on jäljellä.

Tiivistettynä lainojen yhdistäminen

  • Pienentää lainanhoitokuluja.
  • Tarjoaa kilpailukykyisemmän koron lainallesi.
  • Vähentää maksettavien laskujen määrää.
  • Helpottaa talouden hoitamista, kun rahaa jää enemmän käytettäväksi.

Yhdistä lainat nyt

Täyttämällä oheisen hakulomakkeen, voit kauttamme yhdistellä lainoja aina 60 000 euroon asti. Myöskään lainojen yhdistämiseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia ja lainapäätöksen voit saada jo samana päivänä. Valitset vain tarvitsemasi lainasumman ja sinulle sopivan kuukausierän, jolla taloutesi ei ole liian tiukilla.

 

Lainasumma
Laina-aika
vuotta
Lainan kuukausierä:  € / kk  
Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 38 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.