Kilpailuta pikalaina heti

Voit kilpailuttaa palvelumme avulla helposti 500 € ja sitä suuremat pikalainat. Täytät vain yhden hakemuksen ja me välitämme sen kaikille sopiville yhteistyökumppaneille. Saat haluamastasi pikalainasta lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Hakemuksemme avulla voit kilpailuttaa 500 - 50 000 € vakuudettomat pikalainat. Et siis tarvitse henkilökohtaisia vakuuksia tai takauksia saadaksesi pikalainaa. Ensimmäiset tarjoukset saat jo muutamissa minuuteissa lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Voit itse valita, mistä palvelusta pikalainan otat tai vaihtoehtoisesti sinun ei tarvitse hyväksyä yhtäkään tarjousta. Päätös on sinun ja kaiken lisäksi tarjoukset eivät maksa mitään!

Valitse haluamasi suuruinen pikalaina sekä laina-aika. Laina-ajaksi voit valita 1 - 15 vuotta. Kilpailuttaessasi lainoja laina-ajan tulee olla vähintään 1 vuotta, mutta kaikille yhteistyökumppaneillemme voi maksaa lainan takaisin etuajassa.

Etsitkö alle 500 € pikalainaa?

Yhteistyökumppaneidemme pyynnöstä palvelumme keskittyy 500 € ja sitä suurempien lainatarjousten välittämiseen. Valitettavasti siis alle 500 € pikalainoja emme kilpailuta.

Jos tarvitset alle 500 € pikalainaa, suosittelemme käyttämään Tuntitili -palvelua. Tuntitili vertailee tunnetuimpien luotonmyöntäjien lainatuotteita ja kertoo ajankohtaisia lainavinkkejä. Esimerkiksi pikavippi -osiosta löydät parhaat, ajankohtaiset lainatarjoukset alle 500 € lainoille. Uusille asiakkaille on tarjolla jopa kuluttomia lainavaihtoehtoja.

Tuntitilin kautta voit tutustua luotonmyöntäjiin helposti etukäteen ja vertailla pikalainoja aina 100 eurosta 20 000 euroon asti. Laina-aikavaihtoehdoja on aina 7 vuorokaudesta useampiin vuosiin.

Hae pienempää lainaa

Hakiessasi kuitenkin yli 500 € pikalainaa pidemmällä maksuajalla, suosittelemme käyttämään kilpailutustamme. Tämä säästää aikaasi, kun saat useamman tarjouksen yhdellä hakemuksella ja lisäksi tarjoukset on yksilöity juuri sinun maksukykysi mukaan.

Mitä vakuudeton pikalaina tarkoittaa?

Vakuudettomalla pikalainalla tarkoitetaan lainaa, johon et tarvitse esimerkiksi toista henkilöä tai omaisuutta vakuudeksi. Kaikki kilpailuttamamme lainat ovat vakuudettomia, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia vakuuksista.

Esimerkki vakuudellisesta lainasta on pankista haettava asuntolaina. Asuntolainassa usein itse asunto toimii vakuutena osalle lainasummasta. Jos et jostain syystä pysty maksamaan asuntolainaa, siirtyy vakuus pankille, eli tässä tapauksessa asunto. Lainavakuus siis on lainanantajan turva tapauksissa, joissa lainaaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin.

Hae vakuudeton pikalaina

Hakeminen on helppoa. Näin se tapahtuu:

  1. Täytä oheinen hakulomake ja vaadittavat lisätiedot
  2. Odota muutama minuutti, saat hetkessä lainatarjoukset sähköpostiisi
  3. Valitse paras tarjous!

Voinko hakea pikalainaa yhteishakijan kanssa?

Palvelumme kautta voit hakea pikalainan joko yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Täytä ensin omat tietosi oheiseen lomakkeeseen, jonka jälkeen pääset syöttämään lisätiedot, kuten esimerkiksi yhteishakijan.

Yhteishakijan kanssa haettasessa lainansaantimahdollisuutenne paranevat ja lisäksi usein pikalainaa tarjotaan tällöin alhaisemmalla korolla.

Lainasumma
Laina-aika
vuotta
Lainan kuukausierä: € / kk  
Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 38 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.