Kilpailuta pikalaina heti

Voit kilpailuttaa palvelumme avulla helposti 500 euron ja sitä suuremmat pikalainat. Täytät vain yhden hakemuksen ja me välitämme sen kaikille sopiville yhteistyökumppaneille. Haluamasi pikalaina kilpailutetaan hetkessä ja saat lainatarjoukset välittömästi vertailtavaksi.

Hakemuksemme avulla voit kilpailuttaa 500 - 60 000 euron vakuudettomat pikalainat. Et siis tarvitse henkilökohtaisia vakuuksia tai takauksia saadaksesi pikalainaa. Ensimmäiset tarjoukset saat jo muutamissa minuuteissa lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Voit itse valita, mistä palvelusta pikalainan otat tai vaihtoehtoisesti sinun ei tarvitse hyväksyä yhtäkään tarjousta. Päätös on sinun ja kaiken lisäksi tarjoukset eivät maksa mitään!

Valitse haluamasi suuruinen pikalaina sekä laina-aika. Laina-ajaksi voit valita 1 - 15 vuotta. Kilpailuttaessasi lainoja laina-ajan tulee olla vähintään 1 vuotta, mutta kaikille yhteistyökumppaneillemme on mahdollista maksaa vippi takaisin etuajassa.

Lainasumma
Laina-aika
vuotta
Lainan kuukausierä:  € / kk  

Etsinnässä alle 500 euron pikavippi?

Yhteistyökumppaneidemme pyynnöstä palvelumme keskittyy 500 euron ja sitä suurempien lainatarjousten välittämiseen. Valitettavasti siis alle 500 euron pikalainoja emme kilpailuta.

Jos tarvitset alle 500 euron pikalainaa, suosittelemme käyttämään Tuntitili -palvelua. Tuntitili vertailee tunnetuimpien luotonmyöntäjien lainatuotteita ja kertoo ajankohtaisia lainavinkkejä. Esimerkiksi pikavippi -osiosta löydät parhaat, ajankohtaiset lainatarjoukset alle 500 euron pikavipeille. Uusille asiakkaille on ajoittain tarjolla erinomaisia lainatarjouksia.

Tuntitilin kautta voit tutustua luotonmyöntäjiin helposti etukäteen ja vertailla pikalainoja aina 100 eurosta 50 000 euroon asti. Laina-aikavaihtoehtoja on aina kuukaudesta useampiin vuosiin.

Hae pienempää lainaa

Jos hakemasi vippi on kuitenkin yli 500 euron pikalaina pidemmällä maksuajalla, suosittelemme käyttämään kilpailutustamme. Tämä säästää aikaasi, kun saat useamman tarjouksen yhdellä hakemuksella ja lisäksi tarjoukset on yksilöity juuri sinun maksukykysi mukaan.

 

 

Mitä vakuudeton pikalaina tarkoittaa?

Vakuudettomalla pikalainalla tarkoitetaan lainaa, johon et tarvitse esimerkiksi toista henkilöä tai omaisuutta vakuudeksi. Kaikki kilpailuttamamme pikalainat ovat vakuudettomia, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia vakuuksista.

Esimerkki vakuudellisesta lainasta on pankista haettava asuntolaina. Asuntolainassa usein itse asunto toimii vakuutena osalle lainasummasta. Jos et jostain syystä pysty maksamaan asuntolainaa, siirtyy vakuus pankille, eli tässä tapauksessa asunto. Lainavakuus siis on lainanantajan turva tapauksissa, joissa lainaaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin.

 

 

Hae vakuudeton pikalaina

Hakeminen on helppoa. Näin se tapahtuu:

  1. Täytä oheinen hakulomake ja vaadittavat lisätiedot
  2. Odota muutama minuutti, saat hetkessä lainatarjoukset vertailtavaksi
  3. Valitse paras tarjous!

 

 

Voinko hakea pikalainaa yhteishakijan kanssa?

Palvelumme kautta voit hakea pikalainan joko yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Täytä ensin omat tietosi oheiseen lomakkeeseen, jonka jälkeen pääset syöttämään lisätiedot, kuten esimerkiksi yhteishakijan.

Yhteishakijan kanssa haettasessa lainansaantimahdollisuutenne paranevat ja lisäksi usein pikalainaa tarjotaan tällöin alhaisemmalla korolla. Lisätietoa löydät lainojen yhdistäminen -sivulta.

 

Asiakkaidemme arvosana palvelustamme

Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja pyydämme heitä arvioimaan palvelumme käytettävyyttä.

Kuluttajalainoissa asiakastyytyväisyytemme on erittäin hyvä ja haluamme jatkossakin ylläpitää tasoa kehittämällä aktiivisesti palveluamme.

4,0
Perustuu 8266 arvosteluun.

 

Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 38 %. Lainaesimerkki: Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.