Yrityslaina - Lainaa yritykselle nopeasti

Palvelumme kautta vakuudeton yrityslaina on helppo ja nopea kilpailuttaa ja hakea. Lainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset, aina toiminimestä isoihin konserneihin. Yritysluotto myönnetään myös aloitteleville yrittäjille ja yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta yritystoiminnan alkuinvestointeihin.

1 000 - 300 000 € laina yritykselle

Kauttamme yritys voi hakea lainaa aina 1 000 eurosta 300 000 euroon asti. Yrityslainan kulut ovat täysin vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa.

Lähetä hakemus nyt - Lainatarjous on yrityksellesi ilmainen! Täyttämällä oheisen lomakkeen, yhteistyökumppanimme auttavat sinua parhaan lainaratkaisun suunnittelussa ja tekevät lainatarjouksen yrityksesi lainatarpeiden mukaisesti.

Yrityslainan kulut

Yrityslainan vuosikorko on yksilöllinen. Saat tarkemman lainatarjouksen lähettämällä tarjouspyynnön oheisella lomakkeella. Pääsääntöisesti yrityslainan vuosikorko on 10 - 30 % välillä. Rahoitustarjoukseen vaikuttavat muun muassa

 • Lainan käyttötarkoitus
 • Rahoituslaskelmien realistisuus
 • Edellisten vuosien mahdolliset tilinpäätökset
 • Uusien yritysten liiketoimintasuunnitelma
 • Bisnoden yritysluokitus.

Yrityslainan käyttökohteita

Vakuudeton yritysluotto soveltuu hyvin useaan eri käyttökohteeseen, kuten erilaisiin investointeihin. Yksi suosituimmista kohteista on käyttää vakuudeton yrityslaina vakuudellisen yrityslainan takaussummana. Kauttamme voit siis hakea vakuudet suurempaan, pankista haettavaan yrityslainaan.

Lisäksi asiakkaamme ovat käyttäneet yrityslainaa muun muassa

 • rakennusalan projekteissa
 • edullisempana vaihtoehtona laskujen myynnille
 • osana käsirahaa laiteinvestoinneissa
 • käyttöpääomapuskurina tasoittamassa kausivaihtelua
 • siltarahoituksena esimerkiksi Tekes -tukia varten
 • yrityskaupoissa osana kauppasummaa.

Asiakasesimerkkejä

Yrityskaupat

Perustettava yritys A osti yrityksen B liiketoiminnan ja kauppahinta oli 250 000 €. Yritys A:n perustajat sijoittivat 40 000 € ja pankki myönsi lainaa 150 000 €, jonka Finnvera takasi. Pankkilainan korko oli 4 %. Loput 60 000 € rahoitettiin palvelumme kautta ja korko oli 15 %. Kokonaiskoroksi muodostui ainoastaan 5,4 %, kun rahoitusta haettiin sekä pankilta että palvelumme kautta.

Liiketoiminnan laajennus

Ravintola-alan yritys laajensi toimintaansa perustamalla viidennen toimipisteensä. Uuden toimipisteen aloituskustannukset olivat noin 200 000 €, johon yritys sijoitti omasta kassastaan 55 000 €. Pankki myönsi lainaa 100 000 €. Loput 45 000 € rahoitettiin palvelumme kautta ja rahoituksemme sekä yrityksen oma rahoitus toimivat pankkilainan vakuutena.

Kiinteistön osto

Yritys osti 1 200 000 € kiinteistön, johon se sai pankilta lainaa 900 000 €. Pankkilainan vakuutena toimi itse kiinteistö. Loput 300 000 € rahoitettiin palvelumme kautta. Rahoituksen takauksena toimi 3 omistajayrittäjän henkilötakaukset.

Lainasumma
Toivottu laina-aika
 kk
Arvio kuukausierästä:  € / kk

AAA luottoluokitus 2021Suomen Yrittäjät jäsenyritys 2021

Usein kysyttyä yrityslainoista

Palvelumme avulla yrityslainat voi kilpailuttaa henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus lainaa tarvitsevassa yrityksessä.

Yrityslainan kilpailutus on mahdollista suomalaisille osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, toiminimille ja avoimille yhtiöille. Yrityksen toimialalla, koolla tai iällä ei ole merkitystä.

Yrityslainaa voivat saada yritykset, jotka ovat aktiivisia ja kaupparekisterissä. Yrityksellä tai nimenkirjoitusoikeutetulla hakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Hakijan tulee asua Suomessa ja yrityksen tulee olla suomalainen.

Yrityslainavertailu käsittää 1 000 - 300 000 € yrityslainat ja jokainen tarjous perustuu yksilölliseen luottoluokitukseen.

Myönnettävän yrityslainan suuruuteen vaikuttaa lainaa hakevan yrityksen realistinen maksuvalmius. Esimerkiksi 50 000 € liikevaihtoa tekevä yritys ei voi todennäköisesti saada 50 000 € yritysrahoitusta.

Kilpailuttamamme yrityslainat ovat vakuudettomia yrityslainoja. Tämä tarkoittaa, että lainantarjoajat eivät vaadi reaalivakuuksia kuten esimerkiksi kiinteistöä, lainalle.

Lainantarjoajasta ja lainasummasta riippuen lainalle vaaditaan 1 - 2 henkilön takaus. Tästä syystä hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kyllä. Voit riskittömästi kilpailuttaa yrityksesi rahoituksen palvelumme avulla. Yrityksesi ei tarvitse hyväksyä yhtäkään yrityslainatarjouksista.

Saamme palkkiomme lainantarjoajilta; aivan kuten asuntokaupoissa välittäjä saa palkkionsa myyjältä.

Lainahakemus välitetään useammalle lainantarjoajalle, jotka kilpailevat asiakkuudestasi. Tarjouskilpailun ansiosta saamasi tarjous on joko samanhintainen tai edullisempi kuin hakiessasi suoraan lainaa lainantarjoajalta.

Kysymme ensin hakijan sekä yrityksen tunniste- ja yhteystiedot ja lisäksi pyydämme hieman tietoa yrityksesi tunnusluvuista. Tietojen täyttämiseen menee vain pieni hetki.

Tiedot välitetään salattuina suojatun yhteyden avulla lainantarjoajille, jotka tarkistavat sekä hakijan että yrityksen luottokelpoisuuden.

Tämän jälkeen lainantarjoajat toimittavat jälleen salatun yhteyden kautta lainatarjoukset yrityksellesi. Voit tarkastella lainatarjouksia rauhassa sivustollamme ennen lopullista päätöstä.

Yrityslainojen kilpailutus onnistuu palvelussamme ilman liitteitä. Lainantarjoajat saattavat pyytää todentamaan antamasi tiedot ennen lopullista lainasopimusta.

Et. Kilpailutuksen avulla saat useita lainatarjouksiasi yrityksellesi yhdellä hakemuksella.

Lainasopimus astuu voimaan vasta, kun se on allekirjoitettu ja yrityslaina on maksettu yrityksesi tilille.

Täyttämällä hakemuksen pääset heti tarkastelemaan kilpailutuksen tuloksia. Osa lainantarjoajista käsittelee hakemukset manuaalisesti, mutta käsittely on nopeaa ja tarjous pyritään näissäkin tapauksissa toimittamaan tunnin sisään palvelun aukioloaikoina.

Ilmoitamme sinulle henkilökohtaisesti, kun yrityksesi saa uusia tarjouksia.

Kyllä. Toimitamme sinulle linkin, jonka kautta pääset helposti tarkastelemaan yrityslainatarjouksia myöhemmin. Ilmoitamme myös uusista yrityslainatarjouksista, sillä osa lainantarjoajista käsittelee hakemukset manuaalisesti.

Positiivinen luottopäätös tarkoittaa, että summa tilitetään samana arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen laina on yrityksesi tilillä joko heti tai seuraavana arkipäivänä.

Vakuudettomien yrityslainojen kulut ovat kirjanpidossa täysin vähennyskelpoisia. Tämä on huomattava etu rahoitusta suunniteltaessa.

Lisäksi yrityslainojen kulut ovat arvonlisäverottomia, sillä kyseessä on rahoituspalvelu.