Yrityslaina - Lainaa yritykselle nopeasti

Palvelumme kautta vakuudeton yrityslaina on helppo ja nopea kilpailuttaa ja hakea. Lainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset, aina toiminimestä isoihin konserneihin. Yritysluotto myönnetään myös aloitteleville yrittäjille ja yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta yritystoiminnan alkuinvestointeihin.

1 000 - 300 000 € laina yritykselle

Kauttamme yritys voi hakea lainaa aina 1 000 eurosta 300 000 euroon asti. Yrityslainan kulut ovat täysin vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa.

Lähetä hakemus nyt - Lainatarjous on yrityksellesi ilmainen! Täyttämällä oheisen lomakkeen, yhteistyökumppanimme auttavat sinua parhaan lainaratkaisun suunnittelussa ja tekevät lainatarjouksen yrityksesi lainatarpeiden mukaisesti.

Yrityslainan kulut

Yrityslainan vuosikorko on yksilöllinen. Saat tarkemman lainatarjouksen lähettämällä tarjouspyynnön oheisella lomakkeella. Pääsääntöisesti yrityslainan vuosikorko on 10 - 30 % välillä. Rahoitustarjoukseen vaikuttavat muun muassa

 • Lainan käyttötarkoitus
 • Rahoituslaskelmien realistisuus
 • Edellisten vuosien mahdolliset tilinpäätökset
 • Uusien yritysten liiketoimintasuunnitelma
 • Bisnoden yritysluokitus.

Yrityslainan käyttökohteita

Vakuudeton yritysluotto soveltuu hyvin useaan eri käyttökohteeseen. Yksi suosituimmista kohteista on käyttää vakuudeton yrityslaina vakuudellisen yrityslainan takaussummana. Kauttamme voit siis hakea vakuudet suurempaan, pankista haettavaan yrityslainaan.

Lisäksi asiakkaamme ovat käyttäneet yrityslainaa muun muassa

 • rakennusalan projekteissa
 • edullisempana vaihtoehtona laskujen myynnille
 • osana käsirahaa laiteinvestoinneissa
 • käyttöpääomapuskurina tasoittamassa kausivaihtelua
 • siltarahoituksena esimerkiksi Tekes -tukia varten
 • yrityskaupoissa osana kauppasummaa.

Asiakasesimerkkejä

Yrityskaupat

Perustettava yritys A osti yrityksen B liiketoiminnan ja kauppahinta oli 250 000 €. Yritys A:n perustajat sijoittivat 40 000 € ja pankki myönsi lainaa 150 000 €, jonka Finnvera takasi. Pankkilainan korko oli 4 %. Loput 60 000 € rahoitettiin palvelumme kautta ja korko oli 15 %. Kokonaiskoroksi muodostui ainoastaan 5,4 %, kun rahoitusta haettiin sekä pankilta että palvelumme kautta.

Liiketoiminnan laajennus

Ravintola-alan yritys laajensi toimintaansa perustamalla viidennen toimipisteensä. Uuden toimipisteen aloituskustannukset olivat noin 200 000 €, johon yritys sijoitti omasta kassastaan 55 000 €. Pankki myönsi lainaa 100 000 €. Loput 45 000 € rahoitettiin palvelumme kautta ja rahoituksemme sekä yrityksen oma rahoitus toimivat pankkilainan vakuutena.

Kiinteistön osto

Yritys osti 1 200 000 € kiinteistön, johon se sai pankilta lainaa 900 000 €. Pankkilainan vakuutena toimi itse kiinteistö. Loput 300 000 € rahoitettiin palvelumme kautta. Rahoituksen takauksena toimi 3 omistajayrittäjän henkilötakaukset.

Lainasumma
Toivottu laina-aika
 kk
Arvio kuukausierästä:  € / kk

AAA luottoluokitus 2019Suomen Yrittäjät jäsenyritys 2019