Yrityslaina - Lainaa yritykselle nopeasti

Haenyt.fi palvelun avulla 1 000 - 5 000 000 € vakuudeton yrityslaina on helppo ja nopea kilpailuttaa. Lisäksi palvelumme on ilmainen. Lainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset, aina toiminimestä isoihin konserneihin.

Osa kumppaneistamme myöntää yritysluottoa myös aloitteleville yrittäjille ja yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta yritystoiminnan alkuinvestointeihin.

1 000 - 5 000 000 € laina yritykselle

Kauttamme yritys voi hakea lainaa aina 1 000 eurosta 5 000 000 euroon asti. Yrityslainan kulut ovat täysin vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa.

Lähetä hakemus nyt - Lainatarjous on yrityksellesi ilmainen! Täyttämällä oheisen lomakkeen, yhteistyökumppanimme auttavat sinua parhaan lainaratkaisun suunnittelussa ja tekevät lainatarjouksen yrityksesi lainatarpeiden mukaisesti.

Useita lainatarjouksia

Kun kilpailutat yrityslainan palvelussamme, välitetään hakemus jopa yli 10 rahoituslaitokselle ja pankille. Käyttämällä siis muutaman minuutin yhden lainahakemuksen täyttämiseen, Haenyt.fi tekee loput.

Sinun tarvitsee vain tutustua lainatarjouksiin, valita niistä yrityksellesi paras vaihtoehto, toimittaa mahdolliset lisätiedot lainantarjoajalle ja hyväksyä lainasopimus.

Lainasumma
Toivottu laina-aika
 kk

Yrityslainan hakeminen on helppoa

Automatisoidun prosessimme ansiosta lainan hakeminen ja kilpailuttaminen yritykselle on nopeaa ja helppoa. Tarvitsemme ainoastaan hakijan yhteystiedot sekä hieman esitietoja yrityksestä sekä lainan käyttökohteesta, jonka jälkeen hakemus välitetään lainantarjoajille.

 

Täytä yrityslainahakemus

1. Täytä hakemus

Yrityslainan kilpailutus on vie palvelussamme vain muutaman minuutin ja on täysin ilmaista.

Odota hetki

2. Odota hetki

Välitämme hakemuksen rahoittajille, joilta saat alustavan tarjouksen hetkessä.

Valitse yrityslaina

3. Valitse tarjous

Valitse ja hyväksy yrityksellesi sopivin tarjous. Saat rahat tilille jopa samana arkipäivänä.

Täytä lainahakemus

 

 

Asiakkaidemme arvosana palvelustamme

Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja pyydämme heitä arvioimaan palvelumme käytettävyyttä.

Yrityslainoissa asiakastyytyväisyytemme on erittäin hyvä ja haluamme jatkossakin ylläpitää tasoa kehittämällä aktiivisesti palveluamme.

4,4
Perustuu 1212 arvosteluun.

 

5 + 1 vinkkiä parempaan yrityslainaan

1. Kilpailuta ja vertaa

Ensimmäinen vinkki on kilpailuttaa ja vertailla yrityslainat palvelumme kautta. Näin säästät aikaa ja saat parempia lainatarjouksia, koska pankit tietävät kilpailevansa asiakkuudestasi.

2. Ole realistinen

Lainantarjoajat suhteuttavat haetun lainasumman yrityksesi liikevaihtoon. Jos vuotuinen liikevaihtosi on esimerkiksi 100 000 €, ei ole realistista saada vakuudetonta 100 000 € lainaa. Älä siis hae liikaa lainaa verrattuna yrityksesi tunnuslukuihin.

Alle 20 000 € lainoissa liikevaihto ei näyttele niin suurta roolia ja pienempiä lainoja myönnetään myös uusille yrityksille.

3. Tunne taloutesi

Lainantarjoajat tarkistavat automaattisesti sekä yrityksen että sen edustajan luottokelpoisuuden. Huomiota kiinnitetään edellä mainitun liikevaihdon lisäksi muun muassa omavaraisuusasteeseen, tulokseen sekä hakijan luottotietoihin.

Kun haet yrityslainaa, onhan luottotietosi kunnossa ja yritykselläsi edellytykset toimia kannattavasti?

4. Ole valmis perustelemaan

Etenkin isommissa yrityslainoissa lainantarjoaja on kiinnostunut, mihin yrityksen laina käytetään. Lainantarjoaja voi esimerkiksi soittaa ja tiedustella tarkemmin asiaa.

Valmistaudu perustelemaan tarve lainalle ja varsinkin se, miten haettu yrityslaina kehittää yrityksesi toimintaa.

5. Tarkista kulurakenne

Yrityslainoissa kulurakenne voi poiketa huomattavasti yksityislainojen kulurakenteesta, sillä laki ei aseta yrityksille tarjottaviin lainoihin rajoituksia. Nimelliskorko voi olla esimerkiksi 0 %, mutta kaikki kulut on sisällytetty avaus- tai kuukausikuluun.

Tarkista siis tarjouksesta, mikä on tarjottu lainasumma, laina-aika, kuukaudessa maksettava summa sekä kokonaiskulut.

Lisävinkki

Muista maksaa lyhennykset ajoissa. Näin toimimalla lainasta ei aiheudu yllättäviä lisäkuluja muistutus- ja perintämaksujen muodossa.

Lisäksi hyvin hoidettu laina mahdollistaa aina myöhemmin paremman yrityslainan, kun lainantarjoaja voi luottaa takaisinmaksukykyysi.

 

 

Yrityslainan korko ja kulut

Yrityslainan korko ja kulut ovat yrityskohtaisia. Saat tarkemman lainatarjouksen lähettämällä tarjouspyynnön oheisella lomakkeella. Pääsääntöisesti vakuudettoman yrityslainan korko on 10 - 30 % välillä. Rahoitustarjoukseen vaikuttavat muun muassa seuraavat tekijät:

Yrityslainan korkoon vaikuttavat myös haettu lainasumma ja laina-aika. Pienemmissä ja lyhyemmän maksuajan yrityslainoissa korko on yleensä suurempi, sillä mahdolliset tilinhoito- ja avauspalkkiot nostavat lainasummaan verrattavaa korkoprosenttia. Todelliset, euromääräiset kulut ovat luonnollisesti sitä pienemmät, mitä pienempi lainasumma ja laina-aika ovat.

Kun vertailet yrityslainojen korkoja, tulee huomioida, että osa lainantarjoajista ilmoittaa koron vuosikorkona ja osa kuukausikorkona. Jakamalla vuosikoron kahdellatoista, saat muutettua sen kuukausikoroksi. Vastaavasti kertomalla kuukausikoron kahdellatoista, saat muutettua sen vuosikoroksi.

Meille on tärkeää, että yrityslainan korko ja muut kulut ovat sinulle selkeästi esitetty ja erilaiset tarjoukset ovat vertailukelpoisia keskenään. Kilpailuttamalla yrityslainan palvelumme avulla, yrityslainan korko ja kulut ovat selkeästi nähtävillä ja voit vertailla saamiasi tarjouksia helposti.

 

 

Yrityslainan käyttökohteita

Vakuudeton yritysluotto soveltuu hyvin useaan eri käyttökohteeseen, kuten erilaisiin investointeihin. Yksi suosituimmista kohteista on käyttää vakuudeton yrityslaina vakuudellisen yrityslainan takaussummana. Kauttamme voit siis hakea vakuudet suurempaan, pankista haettavaan yrityslainaan.

Lisäksi asiakkaamme ovat käyttäneet yrityslainaa muun muassa

 

 

Asiakasesimerkkejä

Yrityskaupat

Perustettava yritys A osti yrityksen B liiketoiminnan ja kauppahinta oli 250 000 €. Yritys A:n perustajat sijoittivat 40 000 € ja pankki myönsi lainaa 150 000 €, jonka Finnvera takasi. Pankkilainan korko oli 4 %. Loput 60 000 € rahoitettiin palvelumme kautta ja korko oli 15 %. Kokonaiskoroksi muodostui ainoastaan 5,4 %, kun rahoitusta haettiin sekä pankilta että palvelumme kautta.

Liiketoiminnan laajennus

Ravintola-alan yritys laajensi toimintaansa perustamalla viidennen toimipisteensä. Uuden toimipisteen aloituskustannukset olivat noin 200 000 €, johon yritys sijoitti omasta kassastaan 55 000 €. Pankki myönsi lainaa 100 000 €. Loput 45 000 € rahoitettiin palvelumme kautta ja rahoituksemme sekä yrityksen oma rahoitus toimivat pankkilainan vakuutena.

Kiinteistön osto

Yritys osti 1 200 000 € kiinteistön, johon se sai pankilta lainaa 900 000 €. Pankkilainan vakuutena toimi itse kiinteistö. Loput 300 000 € rahoitettiin palvelumme kautta. Rahoituksen takauksena toimi 3 omistajayrittäjän henkilötakaukset.

 

 

Miksi käyttää Haenyt.fi palvelua?

Olemme yksi Suomen ensimmäisistä yrityslainavälittäjistä, sillä olemme toimineet yrityslainojen parissa jo vuodesta 2015 asti. Tänä aikana olemme kilpailuttaneet onnistuneesti tuhansien yritysten lainat.

Palvelua ylläpitää suomalainen yritys ja meitä on helppo lähestyä aina uudestaan. Olemme myös Suomen Yrittäjät -jäsenyritys.

 

Suomen Yrittäjät jäsenyritys 2022

 

Usein kysyttyä yrityslainoista

Palvelumme avulla yrityslainat voi kilpailuttaa henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus lainaa tarvitsevassa yrityksessä.

Yrityslainan kilpailutus on mahdollista suomalaisille osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, toiminimille ja avoimille yhtiöille. Yrityksen toimialalla, koolla tai iällä ei ole merkitystä.

Yrityslainaa voivat saada yritykset, jotka ovat aktiivisia ja kaupparekisterissä. Yrityksellä tai nimenkirjoitusoikeutetulla hakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Hakijan tulee asua Suomessa ja yrityksen tulee olla suomalainen.

Yrityslainavertailu käsittää 1 000 - 5 000 000 € yrityslainat ja jokainen tarjous perustuu yksilölliseen luottoluokitukseen.

Myönnettävän yrityslainan suuruuteen vaikuttaa lainaa hakevan yrityksen realistinen maksuvalmius. Esimerkiksi 50 000 € liikevaihtoa tekevä yritys ei voi todennäköisesti saada 50 000 € yritysrahoitusta.

Kilpailuttamamme yrityslainat ovat vakuudettomia yrityslainoja. Tämä tarkoittaa, että lainantarjoajat eivät vaadi reaalivakuuksia kuten esimerkiksi kiinteistöä, lainalle.

Lainantarjoajasta ja lainasummasta riippuen lainalle vaaditaan 1 - 2 henkilön takaus. Tästä syystä hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kyllä. Voit riskittömästi kilpailuttaa yrityksesi rahoituksen palvelumme avulla. Yrityksesi ei tarvitse hyväksyä yhtäkään yrityslainatarjouksista.

Saamme palkkiomme lainantarjoajilta; aivan kuten asuntokaupoissa välittäjä saa palkkionsa myyjältä.

Lainahakemus välitetään useammalle lainantarjoajalle, jotka kilpailevat asiakkuudestasi. Tarjouskilpailun ansiosta saamasi tarjous on joko samanhintainen tai edullisempi kuin hakiessasi suoraan lainaa lainantarjoajalta.

Kysymme ensin hakijan sekä yrityksen tunniste- ja yhteystiedot ja lisäksi pyydämme hieman tietoa yrityksesi tunnusluvuista. Tietojen täyttämiseen menee vain pieni hetki.

Tiedot välitetään salattuina suojatun yhteyden avulla lainantarjoajille, jotka tarkistavat sekä hakijan että yrityksen luottokelpoisuuden.

Tämän jälkeen lainantarjoajat toimittavat jälleen salatun yhteyden kautta lainatarjoukset yrityksellesi. Voit tarkastella lainatarjouksia rauhassa sivustollamme ennen lopullista päätöstä.

Yrityslainojen kilpailutus onnistuu palvelussamme ilman liitteitä. Lainantarjoajat saattavat pyytää todentamaan antamasi tiedot ennen lopullista lainasopimusta.

Et. Kilpailutuksen avulla saat useita lainatarjouksiasi yrityksellesi yhdellä hakemuksella.

Lainasopimus astuu voimaan vasta, kun se on allekirjoitettu ja yrityslaina on maksettu yrityksesi tilille.

Täyttämällä hakemuksen pääset heti tarkastelemaan kilpailutuksen tuloksia. Osa lainantarjoajista käsittelee hakemukset manuaalisesti, mutta käsittely on nopeaa ja tarjous pyritään näissäkin tapauksissa toimittamaan tunnin sisään palvelun aukioloaikoina.

Ilmoitamme sinulle henkilökohtaisesti, kun yrityksesi saa uusia tarjouksia.

Kyllä. Toimitamme sinulle linkin, jonka kautta pääset helposti tarkastelemaan yrityslainatarjouksia myöhemmin. Ilmoitamme myös uusista yrityslainatarjouksista, sillä osa lainantarjoajista käsittelee hakemukset manuaalisesti.

Positiivinen luottopäätös tarkoittaa, että summa tilitetään samana arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen laina on yrityksesi tilillä joko heti tai seuraavana arkipäivänä.

Vakuudettomien yrityslainojen kulut ovat kirjanpidossa täysin vähennyskelpoisia. Tämä on huomattava etu rahoitusta suunniteltaessa.

Lisäksi yrityslainojen kulut ovat arvonlisäverottomia, sillä kyseessä on rahoituspalvelu.